Despre noi

Despre noi

Detinem masini de tencuit ce functioneaza la 380V, precum si alte unelte profesionale. Pentru complexitatea oricarei lucrari gasim solutii optime de executie.

Prin utilizarea șapelor mecanizate, se poate realiza o aplicare mai rapidă și mai eficientă a șapei, reducând astfel timpul de execuție al lucrărilor și asigurând un rezultat mai precis și mai uniform.

Utilizarea utilajelor mecanizate poate fi benefică în cazul proiectelor de construcție sau renovare care implică suprafețe mari sau cerințe specifice de nivelare și finisare.

Contact Icon
GLT CONSTRUCT IMOB SRL - Sape mecanizate Ilfov, sapa mecanizata Ilfov, tencuieli mecanizate Ilfov, tencuiala mecanizata Ilfov | GLT CONSTRUCT IMOB SRL - Sape mecanizate Ilfov, sapa mecanizata Ilfov, tencuieli mecanizate Ilfov, tencuiala mecanizata Ilfov, sape mecanizate Bucuresti, sapa mecanizata Bucuresti, tencuieli mecanizate Bucuresti, tencuiala mecanizata Bucuresti, finisaje interioare si exterioare Ilfov - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles