Sapa mecanizata

PROCESUL DE TURNARE AL SAPEI MECANIZATE

Sapa turnata mecanizat este mult mai calitativa decat cea clasica datorita operatiunilor mecanice la care este supusa.
Aceasta se  datorita aditivilor pe care ii putem folosi, omogenizarii si elicopterizarii pentru un finisaj perfect. In plus, sapele mecanizate se toarna intr-un timp mult mai scurt. Intr-o zi de lucru o singura echipa toarna o saprafata de peste 200 Mp.

Sapele mecanizate se toarna pentru egalizarea placii de beton, acoperirea instalatiilor electrice, de caldura,  suport de pardoseala sau beton, panta pentru terase.

Procesul de turnare al sapei mecanizate, pe care noi il executam, include banda perimetrala. Sapa se armeaza cu fibra polipropilena dispersa tridimensionala, iar la cerere se pot executa pante.

Pentru sezonul rece, sapa mecanizata se poate turna pana la temperaturi de -5° C.

Contact Icon
GLT CONSTRUCT IMOB SRL - Sape mecanizate Ilfov, sapa mecanizata Ilfov, tencuieli mecanizate Ilfov, tencuiala mecanizata Ilfov | GLT CONSTRUCT IMOB SRL - Sape mecanizate Ilfov, sapa mecanizata Ilfov, tencuieli mecanizate Ilfov, tencuiala mecanizata Ilfov, sape mecanizate Bucuresti, sapa mecanizata Bucuresti, tencuieli mecanizate Bucuresti, tencuiala mecanizata Bucuresti, finisaje interioare si exterioare Ilfov - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles