Tipuri de sapa

TIPURI DE SAPA MECANIZATA

SAPA MECANIZATA CU ARMARE DISPERSA  – are rolul de a preveni fisurile din pardoseala, iar armarea dispersa este facuta din fibra de polipropilena. In momentul in care turnam acest tip de sapa mecanizata, avem nevoie de urmatoarele materiale: ciment, nisip, fibra de armare si apa.

SAPA PERLITICA USOARA 1100 (1100 kg/m3)  – este un material de doua ori mai usor decat o sapa densa, utilizat pentru imbunatatirea termoizolarii planseelor, ca suport de pardoseala sau beton usor de panta pentru terase. Sapa are o rezistenta suficienta pentru montarea pardoselilor de tip gresie, piatra naturala, parchet flotant sau pentru lipirea, cu flacara sau cu adeziv, a membranelor hidroizolante.

SAPA USOARA TERMOIZOLANTA PE BAZA DE PERLIT (600 kg/m3) – este un produs uscat, predozat, ambalat, utilizat pentru termoizolarea construcţiilor si ca suport usor pentru pardoseli si membrane hidroizolante. Nu necesita strat protector de sapa densa pentru aplicarea pardoselii sau membranei hidroizolante Permite lipirea membranei hidroizolante atat cu adeziv cat si cu flacara

Contact Icon
GLT CONSTRUCT IMOB SRL - Sape mecanizate Ilfov, sapa mecanizata Ilfov, tencuieli mecanizate Ilfov, tencuiala mecanizata Ilfov | GLT CONSTRUCT IMOB SRL - Sape mecanizate Ilfov, sapa mecanizata Ilfov, tencuieli mecanizate Ilfov, tencuiala mecanizata Ilfov, sape mecanizate Bucuresti, sapa mecanizata Bucuresti, tencuieli mecanizate Bucuresti, tencuiala mecanizata Bucuresti, finisaje interioare si exterioare Ilfov - Înapoi Sus
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles